RIP stadsdichterstilburg.nl

21 aug 2012 | JACE van de Ven, Nick J. Swarth, projecten, Stadsdichter Tilburg

Nadat TilburgZ.nl stopte stopte ik ook met stadsdichterstilburg.nl Hier waren behalve de c.v’s van de stadsdichters ook gedichten over de stad of aangebracht op een plek in de stad op een googlemap geplaatst te zien. Via de site zijn enkele klussen binnengekomen: voor goed bezig maakten we een stel clipjes, in het elizabethziekenhuis werden gedichten van Frank van Pamelen (vide) en Nick J. Swarth (deur) geplaatst. Daarnaast maakte een niet nader te noemen directeur van en niet nader te noemen Tilburgs bedrijf enkele jaren goede sier op de Personeels-Sinterklaasavonden met gedichten van JACE van de VEN.

Meer info ↓

Toen Gilaworks met TilburgZ.nl stopte, betekende dat ook het einde van de site ‘stadsdichterstilburg.nl’ (behalve cv’s van de stadsdichters ook gedichten over de stad, soms aangebracht op een plek in de stad op een googlemap)

Via de site kregen we enkele klussen; voor ‘goed bezig’ maakten we een enkele clipjes en in het Elizabeth Ziekenhuis werden gedichten van Frank van Pamelen (vide) en Nick J. Swarth (deur) geplaatst. Daarnaast maakte een niet nader te noemen directeur van een niet nader te noemen Tilburgs bedrijf enkele jaren goede sier op de personeels-sinterklaasavonden met de custom made sinterklaasgedichten van JACE van de VEN.

Meer info ↓

Gilaworks, je one-stop-multi-media-partner
Ontdek hoe alles kan samenkomen in één website, één film of één project

INFORMEER NAAR ONZE MOGELIJKHEDEN